Petale de liliac cristalizate

de Lau in Dulciuri, 5 Iun 2015 | 2597 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 g petale
  • 1 albus
  • 50 g zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Petale de liliac cristalizate:

Albusul se bate cu cateva picaturi de apa pana incepe sa faca bule deasupra.

Cu ajutorul unei pensule ungem uniform si subtire fiecare petala,presaram zahar deasupra si le asezam pe o hartie de copt sa se usuce,intr-un loc ferit de lumina soarelui timp de 48 ore.

Dupa care le punem intr-un borcan si le pastram la frigider sau la congelator.

Pentru zaharul cu flori-intr-un borcan adaugam un strat de zahar.petale de lilac,zahar si deasupra liliac.Punem intr-un loc ferit de lumina cca 7 zile dupa care indepartam florile.

Daca ti-a placut reteta noastra "Petale de liliac cristalizate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cabana cu bastonase